HISTORIE 
Het ambachtelijke familiebedrijf begon meer dan 75 jaar geleden als leverancier in de textielindustrie. Wij hebben continue ingespeeld op de klantvraag bij het ontwerpen en vervaardigen van vacuümvorm-en thermovormmatrijzen. 
Door vakmanschap, betrokkenheid bij klant en product, het nakomen van afspraken en het snel inspelen op de behoefte, hebben wij ons de laatste jaren ontwikkeld als een professionele partner in de verpakking-, auto- en tuinbouwindustrie. 

Enkele jaren geleden is de derde generatie toegetreden in het familiebedrijf. Pim is verantwoordelijk voor de relaties, de verkoop en interne organisatie, Eric stuurt het ontwerp en productieproces aan. Samen zijn ze sterk betrokken bij de ontwikkeling van het bedrijf. De normen en waarden van het ambachtsbedrijf gekoppeld aan nieuwe ontwikkelingen staan hoog in het vaandel. 
Om blijvend in te spelen op de toekomst en de steeds hogere eisen van klanten zijn er samen-werkingsverbanden met diverse scholings-instituten op MBO, HBO en universitair niveau. De nieuwste ontwikkelingen, scholing van medewerkers en productontwikkeling hebben dan ook de prioriteit binnen de organisatie. 
Wij werken met de nieuwste en bewezen software en ons machinepark is up to date. 
Alles wat wij produceren doen we in eigen beheer. Om de kwaliteit te borgen werken we met een eigen, in de praktijk ontwikkeld kwaliteitszorg-systeem.

DE KRACHT VAN MOULDTECH 

Wat zijn uw voordelen als u zaken doet met ons: 

– One stop shopping, van idee tot eindproduct,
– Door korte lijnen spelen we direct in op de klantvraag, wensen en eisen,
– U doet rechtstreeks zaken met de ondernemer en goed opgeleide vakmensen,
– Modern computer- en machinepark,
– Eén aanspreekpunt voor het totale proces,
– Traditionele normen en waarden gericht op samenwerken met de klant.